עבור לתוכן העמוד
דלג על עבור לתוכן העמודפורד פוקוס הצ'בק ספורטיבי חדש
דלק מוטורס, יבואנית פורד, השיקה בישראל שני דגמים חדשים של משפחת פוקוס חדשה. דגם סדאן משפחתי בדגש על נוחות ושימושיות וגם את האצ'בק ספורטיבית בהצעה מושכת במיוחד.
שני הדגמים, מצטרפים לדגמי פוקוס אקטיב, שהושקו בתחילת החודש ויוצרים משפחת דגמים וגרסאות עשירה ומגוונת מאי פעם. הדגמי הפוקוס החדשים, מצוידים בסטנדרט במערך בטיחות אקטיבי מתקדם, הכולל שורת אמצעי עזר אשר הופכים כל נהיגה, לבטוחה הרבה יותר.
פוקוס TS LINE- דגם ההאצ'בק של הפוקוס החדשה, כאן מדובר בדגם הלוהט של משפחת פוקוס החדשה עם נהיגה ספורטיבית ורמת אבזור ייחודית. המראה שונה ומחודד יותר משל דגמי הפוקוס האחרים. הדגם כולל: פגושים קדמי+אחורי ייחודיים לדגם, יציאת מפלט כפולה, חצאיות צד, ספויילר מוגדל בצבע המרכב, שבכה קדמית בעיצוב ספורטיבי, פנסי חזית, חותמת תאורה, פנסים אחוריים ופנסי ערפל מסוג LED, שמשות כהות וחישוקי סגסוגת 17 אינץ' קלים בצבע אפור כהה. בזכות בסיס הגלגלים הגדול של הפלטפורמה החדשה עם 2,70 מ', מעניק מרווח מכובד ליושבים בחזית וגם מאחור. המכונית משפחתית שימושית עם תא מטען בנפח 341 ליטר.
אבזור- כוללת את אבזור הנוחות המלא הכולל כניסה ללא מפתח, בקרת אקלים דו-אזורית, משטח טעינה אלחוטי, מצלמת חניה עם זווית של 180 מעלות ועוד. בנוסף יש מערכת מולטימדיה SYNC עם מסך גדול 8 אינץ', הפעלה קולית, ממשק מובייל לאנדרואיד/קארפליי ו-6 רמקולים.
בטיחות- ב- ST-Line הצ'בק, מערך בטיחות אקטיבי שלם co-pilot 360+ כוללת: בלימת חירום אוטונומית כוללת זיהוי הולכי רגל, תיקון אקטיבי של סטייה מנתיב, בקרת שיוט אדפטיבית עם יכולת זחילה בפקקים, מרכוז השמירה על הנתיב, סיוע להתחמקות ממכשול, ניטור עייפות נהג, החלפת אורות אוטומטית. בנוסף 6 כריות אוויר וגם מערכת MyKey המאפשרת הגדרת הגבלות בטיחות הנשמרות בזיכרון של המפתח הייחודי (הכולל הגבלת מהירות מרבית לנהג צעיר).
מחירים:
פוקוס ST-Line -
משווקת במחיר השקה מיוחד של 125,900 ₪
מחיר מחירון: 129,900 ₪
עוד בחדשות התחבורה
- דגמים חדשים לקיה, 12/07/2026
- עדכון מחירים לדגמי סיטרואן C4, C4X ו - C3 Aircross, 12/07/2026
- איתורן: גניבות רכב ינואר – יוני 2026, 12/07/2026
- עדכון מחירי הדלק לחודש יולי 2026, 12/07/2026
- סיכום חציון שובר שיאים: דלהום מוטורס מדווחת על נתוני מכירות מצוינים בחצי הראשון של השנה, 12/07/2026
- פוינטר: גניבות רכב ינואר - יוני 2026, 12/07/2026
- פיאט אוליסה 8 או 9 נוסעים הושק בישראל, 1/07/2026
- מבחן דרכים קיה סטוניק 1.0 EX, 1/07/2026
- הונדה 2026 בתוכנית שיווקית חדשה בישראל, 1/07/2026
- יונדאי טוסון היברידי אירופאי הושק בישראל, 1/07/2026
.jpg)



