עבור לתוכן העמוד
דלג על עבור לתוכן העמודלימודי נהיגה חוזרים לשגרה
התיאוריה חוזרת. החל מיום רביעי (18 בנובמבר) נפתחים מחדש כל אתרי הבחינות העיוניות ללימודי נהיגה (תיאוריה) בכל רחבי הארץ.
סגירתם של אתרי התיאוריה, במשך כחודשיים בשל הסגר השני, מנעה מעשרות אלפי בני נוער להתחיל בלימודי הנהיגה. לפני כשבועיים חזרו לפעילות של אתרי הבחינות המעשיות (טסטים) ושיעורי הנהיגה, ומחרתיים צפויים להיפתח גם אתרי מבחני התיאוריה.
מבחני התיאוריה יבוצעו תוך הקפדה יתרה על הוראות משרד הבריאות. הזמנת הבחינה תתבצע באמצעות המוקד הטלפוני של משרד התחבורה או באמצעות אתר האינטרנט של המשרד. התשלום עבור הבחינה יבוצע באמצעים מקוונים בלבד. כל נבחן יחויב להצהיר לפני כניסתו לאולם הבחינה, כי חום גופו נמדד בשעה האחרונה ואינו עולה על 38 מעלות. במידה ולא עשה כן הוא יידרש למדוד את חומו טרם ביצוע הבחינה.
בכל בחינה תותר השתתפות של שמונה נבחנים, לכל היותר, בכל נקודת זמן. בין נבחן לנבחן ישמר מרחק של שני מטרים, כמתחייב מהוראות משרד הבריאות. בכל אתר בחינה תמוקם עמדה לשטיפת ידיים, ובצמוד לה תהיה עמדה עם חומר חיטוי. כל נבחן יהיה חייב לעטות על פניו מסכה המכסה את אזור האף והפה באופן מלא.
עוד בחדשות התחבורה
- גניבות רכבים נתוני פוינטר 2025, 13/07/2025
- מחירי דלק חודש יולי 2025, 6/07/2025
- מבחן דרכים: יונדאי טוסון היברידי, 6/07/2025
- תוקף רישיונות רכב- הנחיות משרד התחבורה, 6/07/2025
- KGM טורס מתחדש בגרסה מוזלת, 6/07/2025
- IVECO Daily Van החדש הושק בישראל, 6/07/2025
- גניבות רכבים נתוני איתורן ינואר-יוני 2025, 6/07/2025
- קבוצת FWD בחרה בצ'יינה מוטורס כשותפה אסטרטגית, 16/06/2025
- תעשיית הרכב בסין ועידן הרכב החשמלי, 16/06/2025
- טויוטה האורבן-קרוזר החשמלי נחשף לראשונה, 16/06/2025