מדיה
    עבור לתוכן העמוד
    דלג על עבור לתוכן העמוד

    השקות של דגמי טויוטה בישראל

    13/12/2023
    הגדל
    יוניון מוטורס, יבואנית TOYOTA בישראל, מסכמת את השנה החולפת וחושפת תובנות ותוכניות לקראת השנה הקרובה, בה תשיק מספר רב של דגמים, כולל רכבים חדשים לחלוטין שיצטרפו לקו המוצרים הרחב והמגוון של החברה בישראל. צילום: אוטוקום

    סיכום 2023: בשנה החולפת ביצעה יוניון מוטורס 3 השקות משמעותיות בישראל: ברבעון הראשון הגיעה לישראל טויוטה קורולה סדאן, המכונית האהובה והנמכרת ביותר בעולם בכל הזמנים עם מעל ל- 50 מיליון יחידות שיוצרו מאז 1966. הדור ה-12 של הקורולה מוביל כיום את הסגמנט עם מכירות של 62 אלף יחידות מאז השקתו. המשפחתית שלא מפסיקה להתחדש קיבלה ב-2023 הנעה היברידית מחוזקת עם מערכת היברידית דור 5 ושיפור בכ"ס מ-122 ל- 140, מערכת בטיחות  TSS 3.0, עדכוני OTA וסביבת נהג מחודשת. 

    השקה נוספת הייתה של רכב השטח האייקוני היילקס GR ספורט, אשר מאז שהוצג לראשונה מוביל את קטגוריית הפיק אפ ומציג פעם אחר פעם סטנדרט חדש של ביצועים, קשיחות, עבירות ומראה חזק ומרשים. הדור השמיני מעניק את חוויית הנסיעה הטובה מאי פעם, התנהגות כביש ושטח עוצמתית ונהיגה יציבה ובטוחה עם שיפור משמעותי של בידוד רעשי הדרך. על פי נתוני משרד התחבורה כ- 90% מהכלים שעלו על הכביש ב-20 השנים האחרונות עדיין פעילים.

    השקות 2024: בשנה הקרובה צפויה יוניון לבצע מספר השקות, כולל שני דגמים חדשים לגמרי של החברה. רכב השטח האגדי, טויוטה לנדקרוזר יגיע לישראל במחצית השנייה של השנה בדגם חדש לחלוטין לאחר 14 שנה השומר על ה – DNA הייחודי וחזרה לשורשים עם מראה מרובע וקשוח. הלנדקרוזר החדש מבוסס שלדת סולם חדשה (TNGA-F) המאפשרת קשיחות מרכב גבוהה ב-30% ויכולת שטח טובה מאי פעם. הוא נהנה מאמון עצום בעולם ובישראל בעל עם נתח שוק ממוצע של כ- 50% לאורך העשור האחרון. על פי נתוני משרד התחבורה 93% מהכלים שעלו על הכביש ב- 20 השנים האחרונות עדיין פעילים. 

    דגם חדש לחלוטין שיגיע לישראל הוא ה PROACE MAX, וזאת כחלק מהרחבת קו הרכבים המסחריים של טויוטה  הנמצא בצמיחה נאה בשנים האחרונות. הוואן הגדול, מוצר נוסף בשת"פ עם Stellantis, מהווה כניסה לסגמנט חדש לגמרי עבור טויוטה בישראל - רכבי משא מעל 3.5 טון. הפרואייס מקס צפוי להגיע לישראל לקראת סוף שנת 2024.

    טויוטה תשיק גם את הדור התשיעי של הקאמרי, מכונית המנהלים הנמכרת בארצות הברית. הרכב, שיושק במחצית השניה של 2024 יגיע עם מערכת ההנעה החדשה והמתקדמת ביותר של טויוטה מהדור ה-5 והדור החדש של מערכת הבטיחות TSS3. לקאמרי החדשה עיצוב מודרני רענן ויוקרתי יותר ותא נוסעים חדש ומשופר טכנולוגית והיא נשלטת באמצעות תוכנה באופן נרחב יותר מבעבר, כולל אפשרות עדכוני .OTA 

    הדגם נוסף שצפוי להגיע ב- 2024, קרוס אובר חשמלי ( טרם נקבע שם) שני במספר אותו תשיק טויוטה בישראל. ה- SUV החשמלי החדש ממחיש את גישת הנקי-חיוני של טויוטה שחוגגת את הדואליות של רכב בעיצוב מינימליסטי עם חיוניות מקסימליות. רכב בהנעה חשמלית מלאה עם אפס פליטות, בו נעשה שימוש בחומרים בני קיימא ונגיעות ידידותיות לסביבה כמו מושבים עשויים מחומרים מבוססי צמחים וחומרים ממוחזרים; החשמלי החדש מציג ביצועים דינמיים חזקים בין היתר הודות לפלטפורמת E-TNGA ושתי חבילות סוללות בהספק של 49 קילוואט שעה ו- 61 קילוואט שעה. 

    מדובר ברכב הקומפקט החדש שיתווסף לקו המוצרים החשמלי של טויוטה, הוא מרכיב נוסף ביישום אסטרטגיית החברה לצמצום פליטות מתמשך ולעולם נקי יותר. לאורך שני העשורים האחרונים יוניון מוטורס פעלה בנחישות להשקת דגמי טויוטה ידידותיים לסביבה, מהלך שהחל עוד בשנת 2004 עם השקת הרכב ההיברידי הראשון בישראל, הפריוס ועד לחציית רף של 85% רכבים בהנעות אלטרנטיביות מתוך סך המכירות של טויוטה כיום. מהלך זה יצר חסכון עצום בפליטות CO2 הנובעות מרכבי טויוטה בישראל. 

    יוניון מוטורס תמשיך במגמה זו, ובמהלך השנתיים הקרובות יצטרפו 6 דגמים חשמליים חדשים לקו מוצריה, תוך יצירת נוכחות בכל אחד מהסגמנטים המשמעותיים של רכבי הנוסעים בשוק הרכב הישראלי. מאמצי צמצום פליטות הפחמנים של חברת יוניון מוטורס לא מוגבלים לתחום כלי הרכב שהחברה מוכרת בלבד, כלל מתקני החברה מונעים באנרגיה ממקורות מתחדשים, וכלל סוכנויות טויוטה בישראל נדרשות לעמוד בסטנדרטים קפדניים ביותר באשר ל "טביעת הרגל הפחמנית" שלהן.


    עבור לתוכן העמוד