מדיה
    עבור לתוכן העמוד
    דלג על עבור לתוכן העמוד

    הודעת תיקון חוזר לרכבי קיה

    9/06/2013
    הגדל

    ריקול לדגמי סורנטו, קרניבל, קארנס, סול לשנים 5/2011 - 11/2006 מתבקשים לעבור במוסך לבדיקת בלמים.

     

    הודעת תיקון חוזר נשלחה ללקוחות בעלי רכב מתוצר קיה דגמים: סורנטו, קרניבל, קארנס, סול שיוצרו בין התאריכים 5/2011  - 11/2006. ההודעה הוצאה לצורך החלפת מתג דוושת בלם, שנובע מליקוי אפשרי שהתגלה בו.
    הפעולה היא לצורכי עמידותו של מתג דוושת הבלם אשר תפקידו, בין השאר, הדלקת תאורת הבלם ואיננה משפיעה כלל ועיקר על יכולת הבלימה של המכונית.
    לכל בעלי הרכבים המושפעים תשלח הודעה בכתב בימים הקרובים. לקוח שירצה לבדוק אם מכוניתו נכללת בקריאת השירות, יכול להתקשר למוקד שרות לקוחות של היבואן, שיחת חינם בטלפון 1-800-377-775.


    את ה"קריאה החוזרת" ניתן יהיה לבצע רק במוסכי השרות של החברה. רשימת המוסכים מפורסמת באתר האינטרנט של החברה www.kia-israel.co.il
    תיקון הקריאה החוזרת יתבצע ללא תשלום. מומלץ לתאם את מועד התיקון מראש עם המוסך. משך התיקון: 30 דקות.


    על פי תקנה 306 (א) לתקנות התעבורה, בעל רכב שלא יבצע בפועל את ה"קריאה חוזרת" תוך 6 חודשים, משרד התחבורה לא יחדש את רישיון הרכב ולא תתאפשר העברת בעלות.

    עבור לתוכן העמוד